Onze stichting stop, Warme Beer blijft!: Afbeelding 1

Onze stichting stop, Warme Beer blijft!

Als trouwe donateur/vriend en vrijwilliger van de stichting Warme Beer, willen we u laten weten dat wij per 20 juni 2018 onze werkzaamheden overdragen aan de Vereniging Ouders Kinderen & Kanker (VOKK). Het concept Warme Beer blijft bestaan, maar wordt vanaf dat moment uitgevoerd onder de vlag van de VOKK. Tomas en Anne blijven als ambassadeurs betrokken bij Warme Beer. Wij zijn dankbaar voor de steun die onze stichting de afgelopen 7 jaar, mede dankzij u, aan zoveel ouders en kinderen heeft kunnen bieden. De automatische incasso wordt per direct door ons stop gezet. Mocht u uw financiele steun aan Warme Beer willen voortzetten, dan kunt u zich richten tot de VOKK (www.vokk.nl). Zij hopen u als donateur of vrijwilliger te mogen begroeten!

Nogmaals dank en wellicht tot ziens!
Het bestuur van stichting Warme Beer

Tomas, Anne, Anine,
John, Lidwien en Marloes

20
Jun
2018
Stamceltransplantatie 5 jaar geleden: Afbeelding 1 Stamceltransplantatie 5 jaar geleden: Afbeelding 2

Stamceltransplantatie 5 jaar geleden

Op 11 februari 2010 onderging Tomas, voorzitter van Stichting Warme Beer, zijn stamceltransplantatie. Omdat het nu al vijf jaar erg goed met hem gaat, verrasten zijn familie en vrienden hem afgelopen zaterdag met een surpriseparty: samen vierden we het leven. Tomas was er even stil van. Even maar, hoor. Het was een geweldige middag, vol herinneringen en toekomstdromen.

11
Feb
2015
Bezoek Wilhelminakinderziekenhuis: Afbeelding 1 Bezoek Wilhelminakinderziekenhuis: Afbeelding 2 Bezoek Wilhelminakinderziekenhuis: Afbeelding 3 Bezoek Wilhelminakinderziekenhuis: Afbeelding 4

Bezoek Wilhelminakinderziekenhuis

Vandaag zijn Patricia, Anne en ik naar Utrecht geweest om knuffels uit te delen, op de afdeling de Giraf en in het Princes Maxima centrum. We hebben emotionele reacties gehad van zowel kinderen als ouders. Het was een zeer intense ervaring.

Patricia heeft haar ervaringen in een mooi stuk opgeschreven. Klik op deze link om het te lezen.

23
Jan
2015
Bezoek Amsterdam en Groningen: Afbeelding 1

Bezoek Amsterdam en Groningen

Amsterdam en Groningen waren vandaag weer aan de beurt met knuffels uitdelen. Twee chauffeurs gingen op pad. Vorige week waren dit ook al Rotterdam en Nijmegen. Er zijn weer kinderen blij gemaakt en ook de komende tijd kunnen de verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers weer knuffels uitdelen aan kinderen die dan even wat steun nodig hebben!

22
Dec
2014

3 jarig bestaan Stichting Warme Beer

Vandaag alweer drie jaar geleden is onze stichting opgericht. Inmiddels worden er vierhonderd knuffels per jaar weggebracht. Het blijft bijzonder om de kinderen zo blij te zien met onze knuffels. Op naar het vierde jaar!

22
Nov
2014
Presentatie voor Algemene Bestuursdienst Den Haag: Afbeelding 1

Presentatie voor Algemene Bestuursdienst Den Haag

Vandaag door Algemene Bestuursdienst Den Haag uitgenodigd om een presentatie te verzorgen over de doelen en werkwijze van onze Stichting. Vele waren geraakt door ons initiatief! Kortom het was een zeer geslaagde middag! Dankjewel dat we mochten komen!

17
Oct
2014
Prachtige Cheque Shots Media en partners: Afbeelding 1 Prachtige Cheque Shots Media en partners: Afbeelding 2 Prachtige Cheque Shots Media en partners: Afbeelding 3

Prachtige Cheque Shots Media en partners

De Stichting stond vandaag in de aandacht op de VIP stage van Shots Media. We hebben hier een prachtige cheque mogen ontvangen, waardoor we heel veel kinderen blij kunnen maken. We kunnen met deze cheque ook verder nieuwe doelen nastreven! Bedankt Shots Media, connecties, vrienden & Het Feestteam

18
Jul
2014
Bedankconcert 2014: Afbeelding 1 Bedankconcert 2014: Afbeelding 2 Bedankconcert 2014: Afbeelding 3 Bedankconcert 2014: Afbeelding 4

Bedankconcert 2014

Vandaag hebben we een fantastisch concert gehad op het Boordhuys te Nuenen. Het thema was dit jaar ontmoet de Warme Beer. Het is zeer geslaagd geweest en het weer was mooi, artiesten hebben geweldige optredens verzorgd.

Goede opkomst van sponsors en vrienden van stichting Warme Beer. Ook hebben we een aantal nieuwe vrienden van de stichting mogen verwelkomen. Iedereen ontzettend bedankt voor de aanwezigheid en de giften!

Onze jongste sponsor Niva heeft bijna 80 beren koekjes gebakken en verkocht.

22
Jun
2014
Cheque Lions club Nuenen: Afbeelding 1

Cheque Lions club Nuenen

Vanavond hebben we een cheque mogen ontvangen van de Lionsclub Nuenen tijdens hun jaarlijkse haringhap festijn. Hierdoor kunnen weer 20 knuffels wegbrengen! Bedankt alle mensen van de Lionsclub

20
Jun
2014
Bezoek Rotterdam: Afbeelding 1

Bezoek Rotterdam

Rotterdam was vandaag aan beurt om de warme knuffels te ontvangen. Vanochtend werd Tomas opgehaald door Robert (Lion) en Rachel. Lisa was in Rotterdam paraat. Hierna zijn een aantal kinderen weer persoonlijk blij gemaakt!

6
Jun
2014

Warme Beer Concert

Beste vrienden en sponsoren van Stichting Warme Beer,

Graag willen we u bedanken voor de gulle giften en verleende diensten die we tot nu toe van u mochten ontvangen. Hiervoor organiseren we een hartverwarmend concert met vrijwillige medewerking van een aantal geweldige muzikanten. Tevens willen wij u informeren wat wij tot nu toe hebben gedaan met het sponsorgeld en wat onze plannen voor de toekomst zijn.

Het concert zal plaatsvinden in het Boordhuys aan het Boord 37 te Nuenen, op zondagmiddag 22 juni a.s. van 14.30 – 16.30 uur. Inloop vanaf 14.00 uur.

Wij hopen u deze middag te mogen begroeten op deze prachtige locatie. Voor de organisatie is het prettig als we vooraf weten of u erbij kunt zijn. Laat u even horen of u alleen komt of met meer, graag zo spoedig mogelijk en liefst voor 15 juni.

Vriendelijke groet,

namens Stichting Warme Beer, voorzitter Tomas Bonewald

6
Jun
2014

Bezoek AMC, VuMC en Wilhelminakinderziekenhuis

Vandaag zijn wij (chauffeur Aart en ik, Tomas), op pad geweest. We hebben drie ziekenhuizen bezocht, namelijk het AMC (Waar ook Amanda bij was). Ook het VuMC en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht waren aan de beurt. In totaal hebben we vandaag weer 75 knuffels afgegeven. Het was leuk om de reacties van kinderen en ouders te zien, daar erg van genoten. Kortom: Het was vandaag een leuke, emotionele, vermoeiende dag.

28
May
2014
Knuffels klaar voor vertrek: Afbeelding 1

Knuffels klaar voor vertrek

De knuffels zijn weer klaar gemaakt voor vertrek! Ze gaan de zieke kinderen weer blij maken in de komende tijd in de universitaire ziekenhuizen en in Eindhoven!

24
May
2014
Fantastische sponsoractie!: Afbeelding 1 Fantastische sponsoractie!: Afbeelding 2 Fantastische sponsoractie!: Afbeelding 3 Fantastische sponsoractie!: Afbeelding 4

Fantastische sponsoractie!

De sponsoractie bij Albert Heijn samen met clownsgroep met Hart en Neus was een groot succes. De suikerspinnen waren heerlijk en de clowns hadden het maar druk met het inleveren van lege flessen. Dank aan alle klanten voor hun bijdrage voor onze stichting. 

21
Apr
2014
Sponsoractie van AH en Clownsgroep met Hart en Neus: Afbeelding 1

Sponsoractie van AH en Clownsgroep met Hart en Neus

Op Paaszaterdag 19 april staat 'stichting Warme Beer' centraal bij Albert Heijn Parkstraat in Nuenen. Op deze dag zal de clownsgroep 'met hart en neus' aanwezig zijn om ons een steuntje in de rug te geven.

 • Ze kunnen uw boodschappen naar de auto brengen voor 50 eurocent.
 • Er is ook een mogelijkheid om flessen in te leveren voor de Stichting.
 • Ook zijn er heerlijke suikerspinnen gemaakt door onze vrolijke clowns.
 • AH geeft kortings bonnen voor Bobbejaanland ter waarde van 16 euro weg.
 • Bovendien is er ook een kassabonwedstrijd, waarbij leuke prijzen te verdienen zijn.

Zo kunt u ons helpen. Al met al de moeite waard om bij Albert Heijn in de Parkstraat boodschappen te komen doen.

17
Apr
2014

Mooie cheque van IVO de Sprong uit Deurne

Vandaag hebben we een mooie cheque ontvangen van de Sprong uit Deurne. De kinderen hadden allerlei mooie dingen gemaakt op de kerstmarkt en een deel van deze opbrengst kwam ten goede aan onze stichting. Wij kunnen hiermee bijna twee ziekenhuizen voorzien van knuffels!

7
Feb
2014
Flessenactie Jan Linders - 4 januari: Afbeelding 1

Flessenactie Jan Linders - 4 januari

Jan Linders maakt het mogelijk om voor de Stichting Warme Beer op zaterdag 4 januari flessen in te zamelen. Samen met de clowns maken we er een feestje van. Dus lever ze in! Wij zijn er erg blij mee.

27
Dec
2013

Warme Berenrit

Zoals elk jaar hebben we weer een aantal ziekenhuizen bezocht. Op 13 december zijn we in Utrecht, Leiden, AMC en VUMC Amsterdam geweest. Die dag hebben we veel zieke kinderen blij kunnen maken met een warme knuffel. Ook hun ouders en broertjes en zusjes waren erg gelukkig met het verassing pakketje. Voor ons een emotionele en zeer positieve dag. Ook het bezoek aan de oncologische afdeling in Groningen, Nijmegen en Rotterdam was zeer bijzonder.

Alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt dit weer te mogen doen, hartelijk bedankt.

23
Dec
2013

Warme Beer Concert - 26 mei

Ook dit jaar organiseren we weer een concert om onze sponsoren, vrijwilligers en vrienden van stichting Warme Beer hartelijk te bedanken.

We doen dit op zondag 26 mei te Nuenen. Wilt u zich aanmelden, dan kan dit via hallo@warmebeer.nl of 06-40723890

We verwelkomen de volgende artiesten;

 • Ruud Post en Naomi Kimberly
 • Laurence Bilger
 • Marjolein ten Cate met begeleiding
 • Martijn van den Akker
 • Dimphy Janssen
 • Hans Bloos en Kees Kraaijengeld

Graag tot dan!

22
May
2013

Zilveren Warme Beer

Marit en Brigida van 2-be-there hebben speciaal voor stichting Warme Beer een prachtig zilveren beertje ontworpen. Dit kunt u bestellen voor € 25. 

2-be-there Is een nieuw en bruisend kunstenaressenduo, gevormd door illustratrice Brigida en edelsmid Marit. Hun bindende factor is de kunstzinnige liefde voor De liefde! www.2-be-there.nl

FIjn dat er zulke mooie intitatieven zijn, dank jullie wel!

Bestellen kunt u door ons een email te zenden.

 

21
May
2013
Open Atelierroute Borsele - 27 en 28 April: Afbeelding 1

Open Atelierroute Borsele - 27 en 28 April

Op zaterdag 27 en zondag 28 April is het weer "Kunstspeuren in de zak" . Een open atelierroute in de gemeente Borsele. Kunstenaars stellen hun atelier open en gunnen daarmee de kunstliefhebber en andere geïnteresseerden een kijkje in de keuken.

Elk jaar brengen ze een goed doel onder de aandacht en dit jaar is dat stichting Warme Beer. Dat vinden wij natuurlijk fantastisch!

Meer informatie vindt u op www.kunstspeurenindezak.nl

1
Apr
2013
Kaarten Cindy: Afbeelding 1

Kaarten Cindy

De prachtige door Cindy Claes gemaakte kaarten zijn nog steeds te koop. Een set van 6 stuks kost € 10,-.

U kunt ze bestellen per email, hallo@warmebeer.nl, of kopen bij boekhandel van de Moosdijk in Nuenen

1
Mar
2013
Ladie's Circle: Afbeelding 1

Ladie's Circle

Diana Lijding van de Ladie's Circle uit Son en Breugel belt begin februari met de verrassende mededeling dat stichting Warme Beer is verkozen tot een van hun goede doelen van dit jaar.

Inmiddels hebben we een mooie cheque mogen ontvangen. Daar zijn wij heel blij mee!

www./lc66.ladiescircle.nl/

6
Feb
2013
Feestteam feest voor ons!: Afbeelding 1 Feestteam feest voor ons!: Afbeelding 2 Feestteam feest voor ons!: Afbeelding 3

Feestteam feest voor ons!

Wat een feest als "Het Feestteam" je stichting steunt. Stan en Frank vonden ons doel zo hartverwarmend dat ze stichting Warme Beer geadopteerd hebben. 

Feest mee met het Feestteam voor ons!

www.feestteam.nl

12
Dec
2012
Rotary Nuenen: Afbeelding 1

Rotary Nuenen

Op 8 december bracht Tomas samen met Maxime een bezoek aan de Rotary  Nuenen. Op deze speciale dag organiseerden zij een fotoshoot voor stichting Warme Beer. En wat een fantastische foto is het geworden.

Rotary Nuenen, bedankt voor jullie steun!

8
Dec
2012
Diverse kerst activiteiten: Afbeelding 1

Diverse kerst activiteiten

In deze feestelijk maand is stichting Warme Beer erg actief. We staan op verschillende kerstmarkten. Onderstaand een overzicht waar u ons kunt vinden:

 • 8 en 9 december: Peelse kerstmarkt - Helenaveen
 • 16 december: Kerstsfeer op zorgboerderij Krakenburg
 • 19 december: Kerstmarkt Werkenrode school - Groesbeek
 • 20 december: Kerstmarkt Lunetzorg - Eindhoven

Meer informatie vindt u op de pagina "Evenementen"

8
Dec
2012
Wat een succes!: Afbeelding 1 Wat een succes!: Afbeelding 2 Wat een succes!: Afbeelding 3

Wat een succes!

Zondagmiddag 18 november, buiten koud maar binnen in cafe Ons Dorp klopte een warm hart voor stichting Warme Beer. Zoveel enthousiaste mensen om ons te steunen.

De burgemeester opende deze dag en zelfs SInterklaas kwam nog even langs. We genoten van fantastische optredens en de presentatie door Jan Wezenbeek. Er werd geswingd en meegezongen, alle lootjes verkocht en ook de verkoop van de kaarten van Cindy ging super.

Dankzij de inzet van velen en de voortreffelijke organisatie van Ronnie van Berlo is deze dag een groot succes geworden. Iedereen bedankt!

20
Nov
2012
Benefietconcert 18 november: Afbeelding 1

Benefietconcert 18 november

Op zondag 18 november van 13:00 tot 19:00 uur, zal in Cafe Ons Dorp te Nuenen een benefietconcert voor Stichting Warme Beer worden georganiseerd, door Nuenense artiest Ronnie van Berlo.

Het wordt een fantastische middag voor groot en klein. Geopend door de burgemeester en met de medewerking van een groot aantal artiesten, zoals:

Cindy Claes & Martijn van den Akker - Evi van der Maat - Punt & NL - Lise Verheijden - Mark Elbers - Pleun Bierbooms - Old Fashion - Ronnie van Berlo.

Tevens is er een grote loterij met fantastische prijzen, beschikbaar gesteld door diverse sponsors en gepresenteerd door Jan Wesenbeek. Verder is er de hele dag aanwezig; Case karikatuur tekenaar, Clown Dirk met suikerspinnen en Frietinc.

3
Oct
2012
Kaarten van Cindy: Afbeelding 1

Kaarten van Cindy

Cindy Claes heeft speciaal voor Stichting Warme Beer een aantal prachtige kaarten ontworpen. Dankzij de hulp van drukkerij Rooijmans en grafisch vormgeefster Marlene Jonkers zijn ze gedrukt en nu te koop.

Een set van 6 stuks voor € 10,-.

U kunt ze bestellen per email, hallo@warmebeer.nl, kopen bij boekhandel van de Moosdijk in Nuenen, of op de verschillende markten waar we rond kerst aanwezig zijn.

1
Oct
2012

Mooie gift van Henri Smits

"Ik heb Tomas leren kennen tijdens een verjaardag bij de buren van Tomas. Ik was direct onder de indruk van zijn ideeen en heb me voorgenomen deze inspirerende jongeman te steunen" aldus een enthousiaste Henri Smits.

Bij zijn afscheid als directeur van Woningbouwvereniging Helpt Elkander heeft hij diverse giften mogen ontvangen, welke hij nu gebruikt om de stichting van Tomas te ondersteunen.

Na de overhandiging van de cheque heeft Henri Smits tevens het ambassadeurschap van de stichting geaccepteerd. Een mooie aanwinst voor onze stichting. 

20
Sep
2012
Fantastisch tuinconcert 23 juni: Afbeelding 1 Fantastisch tuinconcert 23 juni: Afbeelding 2 Fantastisch tuinconcert 23 juni: Afbeelding 3

Fantastisch tuinconcert 23 juni

Op deze prachtige zaterdag hebben wij de sponsoren, vrienden en vrijwilligers van onze Stichting kunnen bedanken voor hun gulle giften en verleende diensten. Mede door de medewerking van de fantastische muzikanten is het een groot succes geworden.

 • Ruud Post - gitaar (flamenco)
 • Laurence Bilger - fluit
 • Marjolein ten Cate - zang
 • Hans Bloos - accordeon
 • Kees Kraaijengeld - viool
 • Cindy Claes - zang
 • Martijn van den Akker - gitaar

Tomas en Anne hebben in een presentatie verteld wat er tot nu toe gedaan is met het sponsorgeld, en wat de plannen voor de toekomst zijn en een aantal Turkse vriendinnen hebben voor heerlijke hapjes gezorgd.

Het was een geweldige middag, waarop we het ontzettend fijn vonden u allen te mogen ontvangen.

25
Jun
2012
Oprichting Stichting Warme Beer: Afbeelding 1 Oprichting Stichting Warme Beer: Afbeelding 2

Oprichting Stichting Warme Beer

Het is zover. Onze actie Warme Beer is zo'n succes dat het tijd is het om te zetten naar een stichting, stichting Warme Beer.

Maarten Seegers en Susan van de Ven van notariskantoor Schafer waren zo vriendelijk om ons daarbij te helpen.

Onze trotse voorzitter Tomas ondertekende de papieren en stichting Warme Beer is een feit. Wat een feestelijke dag.

22
Nov
2011
Inpakken en op weg naar de ziekenhuizen: Afbeelding 1 Inpakken en op weg naar de ziekenhuizen: Afbeelding 2 Inpakken en op weg naar de ziekenhuizen: Afbeelding 3

Inpakken en op weg naar de ziekenhuizen

Eindelijk het is zover. De auto ligt vol met warme beren en verrassingspakketjes voor ouders, broertjes en zusjes. We hebben met een aantal vrijwilligers alles prachtig ingepakt.

Het eerste ziekenhuis waar we komen is het Radboud in Nijmegen. Bekend terrein voor Tomas. We worden hier hartelijk ontvangen. De reacties van de kinderen en ouders zijn overweldigend. Zo ook in het Sofia kinderziekenhuis in Rotterdam.

Dit vraagt om een vervolg.

22
Dec
2010
Actie Warme Beer: Afbeelding 1 Actie Warme Beer: Afbeelding 2

Actie Warme Beer

Fijn, het gaat weer beter met Tomas. Reden voor een groot feest en verwend met veel kado's. Na het feest vindt Tomas dat het tijd is om andere zieke kinderen te verwennen die met kerst en oud en nieuw in het ziekenhuis liggen.

Hij weet hoe het voelt om rond deze feestdagen in het ziekenhuis te liggen. Ieder ziek kind wil hij wat warmte geven. Een "warme beer" is daar ideaal voor. Deze heeft hem ook gesteund in zijn moelijke tijden.

Dus tijd om in actie te komen...bakken, bakken, bakken en met de opbrengst hiervan kopen we warme beren.

 

1
Dec
2010